Звезден грим от наградите “Грами“ 2012

В темата ще разгледаме грима на 10-те най-добре изглеждащи звезди на церемонията по раздаването на музикалните награди “Грами“ 2012

Подборката от звезден грим може да ни послужи като вдъхновение при избора на вечерен грим за специален повод.

Адел
Класически Ретро грим

Адел ретро грим в стил 60-те

Британската певица, носителка на 6 награди “Грами“ изглежда страхотно с класически вечерен грим в ретро стил.
Очите са подчертани с изящна очна линия. Добавени са дълги изкуствени мигли. Устните са с наситен червен цвят.

Риана
Секси Грим с акцент на очите

Риана секси грим от Грами 2012

Русите къдрици на звездата контрастират въздействащо с грима. Контура на очите е силно очертан в черно. Миглите са естествени, подсилени със спирала. Устните са в бледорозово.

Алиша Кийс
Златист грим с блестящ ефект

Алиша Кийс Златист грим с блестящ ефект

Гримът на звездата е приятна комбинация от черно и златно. Брокатът по горния клепач придава блестящ ефект. Устните са в свеж тъмнорозов цвят.

Кари Ъндърууд
Грим с дълги мигли

Кари Ъндърууд Грим с дълги мигли

Правят впечатление дългите изкуствени мигли на звездата. Очите са подчертани с черна очна линия. Устните са в нежен прасковен цвят.

Джанина Гаванкар
Класически грим в червено и черно

Джанина Гаванкар грим в червено и черно

Очите са гримирани в сребристо и тъмнорозово. Добавена е изящна очна линия, леко изтеглена в края. Миглите са подчертани. Устните са ярки и лъскави в предизвикателно червено.

Кати Пери
Семпъл черен грим

Кати Пери грим Грами 2012

Звездата е известна с артистичния си цветен грим. Този път обаче Кати Пери показа повече цвят в косата. Нетрадиционният син цвят на прическата е допълнен от семпъл грим. Очите са с плътна черна линия, която покрива целия горен клепач. Миглите са естествени, подчертани със спирала. Устните изпъкват с наситен розов цвят.

Тейлър Суифт
Нежен блестящ грим

Тейлър Суифт Нежен блестящ грим

Гримът на кънтри певицата изглежда нежно и свежо. Очите са в тъмнорозово и кафяво с лек брокатен блясък, който се съчетава добре разкошната златна рокля, който носеше звездата на церемонията. Утните са много красиви, в естествен цвят, съвсем леко подсилен с тъмнорозов глос. Скулите също са леко подчертани с руж в тъмнорозово.

Кейт Бекинсейл
Грим с драматичен ефект

Кейт Бекинсейл драматичен грим Грами 2012

Очите са гримирани в драматично черно. Над горните клепачи са поставени сенки в тъмнорозово. Скулите са подчертани, а устните са гланцови с натурален цвят.

Кели Озбърн
Мек златист грим

Кели Озбърн Мек златист грим

Лавандуловите нюанси на косата са съчетани с мек грим в златисто. Върху горните клепачи има очна линия. Миглите са подчертани. Устните са розово-лилаво.

Джесси Джей
Драматичен грим

Джесси Джей Драматичен грим Грами 2012

Гримът на звездата акцентира на очите, които са подчертани с черно. Тъмнолилави сенки подсилват драматичния ефект. Останалата част от лицето е чиста. Устните са с натурален цвят.Вижте още от наградите “Грами“ 2012
Звездни рокли и най-добрите звездни прически

0 коментара:

Публикуване на коментар

грим

РЕКЛАМА

Архив на блога

Последователи

Статистика

Блог класация Page Ranking Tool