Грим с очна линия есен-зима 2013

На ревютата за есен-зима 2013 се забеляза една много красива комбинация от естествен грим с драматичен ефект в черно върху очите.

Някои дизайнери показаха по-силен грим с плътна очна линия, силно изтеглена в края, при други линията е скосена или има интересни очертания.

През последните няколко сезона очната линия упорито се завърна в модата и се утвърди като тенденция в грима, така че грабвайте моливите...

Вижте 5 идеи за грим с очна линия, които може да опитате през новия сезон:

Грим с очна линия Aquascutum зима 2013

Ако искате нещо по-различно от типичните котешки очи, може да опитате грима на Aquascutum. За есен-зима 2013 брандът създаде грим с интересна графична линия с ъгловата форма в края на окото. За да постигнете такъв ефект просто прибавете към обичайната си очна линия още едина тъничка линийка в сгъвката на клепача. Така окото ще се отвори повече.

Гръндж Грим Altuzarra зима 2013

Какво ще кажете за алтернативен грим в стил Грънж? Пробвайте визията на Altuzarra от ревюто им за новия сезон – две успоредни тънки линии, разположени в началото и в края на клепача. Краищата им са силно издължени в ъгъла на окото, а горната линия има красива извивка към носа. Със сигурност този грим не е за аматьори... Едва ли е толкова лесно да се направят абсолютно еднакви успоредни линии на двете очи. На мен поне ще ми трябват повече тренировки :)

Черен Драматичен Грим Lanvin

Драматичният грим на Lanvin пък е за онези дни, когато имаме нужда от изразителен пронизващ поглед. Брандът показа за есен-зима 2013 грим със силен акцент на очите в плътен черен цвят. Макиажът има красива извита форма, направена върху горния клепач и над него, силно издължена във външната страна на окото.

Екстравагантен грим с очна линия Mary Katrantzou

Ако искате нещо по-смело, пробвайте грима на Mary Katrantzou. Гримьорите създадоха екстравагантна очна линия, която да съответства на принтовете в колекцията на дизайнерката. Линията има интересна форма, която излиза извън контура на окото и образува ъгъл към носа, а от външната страна е плътна и издължена. Такава очна линия едва ли е подходяща за ежедневието, но ако харесвате екстравагантен грим опитайте за някой специален повод, ще ви забележат със сигурност.

Грим Котешки Очи DSquared

И накрая завършваме с добре познатата, изпитана класика – котешки очи с плътна очна линия, леко издължена в края. За есен-зима 2013 DSquared показаха такъв грим, идеален за ежедневието. Техният макиаж е направен с течна очна линия върху двата клепача, а миглите са плътни, много черни и силно извити. Котешки очи като на истинска котка, опитайте ако ви харесват.Вижте още:
Модерни котешки очи
Котешки очи с неонови сенки

0 коментара:

Публикуване на коментар

грим

РЕКЛАМА

Архив на блога

Последователи

Статистика

Блог класация Page Ranking Tool